Det är lätt

Att annonsera på någon av GratisDirekts sidor är väldigt lätt. Vi är ett team som snabbt
förstår dina önskemål och skräddarsyr ett paket åt dig efter dem.

När du tar kontakt med oss, går vi tillsammans igenom vad exakt du vill ha för produkt såld, eller vad det är du vill ha trafik levererat till.
Det är gratis att annonsera hos GratisDirekt, dvs. vi tar ingen fast avgift för att synas, som många sk. affiliate-nätverk eller traditionella medier gör, vi tar betalt för det vi levererar. Det betyder att om din produkt mot förmodan inte skulle bli en succé på sidan, har du inte betalt massor med pengar i onödan.

När priset per lead* / sale** är bestämt, förskottsfakturerar vi er på det totala beloppet. Vi innehar F-skatt. När pengarna är till oss tillhanda, lägger vi upp ert material som ni själva ansvarar för, eller som vi utvecklar åt er. Antalet leads* eller sales** läggs upp i databasen och varje gång någon utför en aktivitet som vi kommit överens om skall kosta, räknas ett lead* eller sale** av från ert tillgodo hos oss. För att få mer detaljerad förklaring på hur det fungerar - gå in på "om oss" > "hur det fungerar".

Har du några frågor eller vill börja jobba med oss redan idag?

Tveka inte att kontakta oss

* = Ett lead är oftast när en person utför en aktivitet på din sida som är gratis, t.ex. binder sig till ditt nyhetsbrev, anger sin adress för att vara med i en tävling, blir medlem på din sida osv.
** = Ett sale är när användaren handlar en vara hos dig