om oss
Hur det fungerar

Hur det fungerar:

Det är väldigt många gånger svårt att förstå hur gratisdirekt kan bedriva en verksamhet, där användaren får saker helt gratis, men det är faktiskt ett system som är väldigt realistiskt.Systemet bygger på att du som företagare ska kunna nå ut med ditt varumärke till fullo samt synas, samtidigt som användaren får en belöning för att göra en aktivitet på din sida, vilket kan vara allt ifrån att signa-up på nyhetsbrevet till att köpa en produkt du vill sälja mycket av.

Nedan presenteras händelseförloppet, där användaren klickar på en länk, till att ha slutfört aktivitet på din sida:
1. Användaren ser ditt varumärke / erbjudande
2. Användaren blir intresserad av erbjudandet och klickar på din länk som innehåller ett speciellt ID (för att hålla koll på att besökaren kommer från oss).
3. Användaren kommer nu till det speciella erbjudandet du hade ställt ut hos oss som du ville ha leads* eller sales** på. På denna sida finns en speciell kod, som skickar en signal till en av gratissidorna om användaren köper eller genomför erbjudandet, med länken från oss.
4. Du har fått en ny kund och signalen är mottagen från oss
5. Användaren får poäng och ett av dina leads* eller sales* räknas av från ditt tillgodo hos oss.

Du har möjligheten att filtrera ditt erbjudande till en viss målgrupp, t.ex. så kan du välja att endast visa erbjudandet för personer som är över 18 år, eller filtrera ditt erbjudande, så att personer i en speciell region eller personer med ett visst kön kan se ditt erbjudande.

Du förskottsbetalar det antal leads* eller sales** som du köper av oss och länken med ditt tillgodo läggs upp i vår databas, du får även en enkel kod att lägga upp på sidan där aktivitet ska ske.

Vi kan ordna leads* och sales** till dig i hela Norden och England - snabbt och enkelt. Fördelen med att köra med oss och IT generellt är att du kan se vilka som gjort erbjudandet samt hur effektivt du har använt dina investerade marknadsförinspengar. Du betalar endast för resultat och inte för något ineffektivt. Du både syns och får resultat!

Ta kontakt med oss idag, så berättar vi hur vi kan jobba!

Ordförklaringar:
* = Ett lead är oftast när en person utför en aktivitet på din sida som är gratis, t.ex. binder sig till ditt nyhetsbrev, anger sin adress för att vara med i en tävling, blir medlem på din sida osv.
** = Ett sale är när användaren handlar en vara hos dig